Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Λεμονι,Λεμονακι μου


Ηξερες οτι...το λεμονι βοηθα στην αποκατασταση της ισορροπιας οξεων και αλκαλικων στοιχειων στον οργανισμο σου,κρατωντας τον σε ενα σταθερο pH??Αυτο σημαινει πως το σωμα σου ειναι πιο ικανο να υποστηριξει τα ωφελιμα βακτηρια και να προωθησει την αποβολη των τοξινων -που μπορει να οδηγησουν σε κυτταριτιδα- απο το σωμα σου.Στυψε ενα λεμονι πανω απο την σαλατα σου η πιες το με ζεστο νερο για να απολαυσεις τα οφελη του.
Επισης...Ο συνδυασμός του λεμονιού και της μαγειρικής σόδας έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία!

Στην Ινδία, η Ayurveda αξιολογεί το λεμόνι τόσο ως φρούτο, όσο και για τις ιδιότητές του. Είναι ξινό, ζεστό, βοηθά στη γαστρική φωτιά, είναι καλό για την ενίσχυση της όρασης, πικάντικο και στυπτικό.

 Τα λεμόνια περιέχουν 22 αντικαρκινικές χημικές ενώσεις(:O), μεταξύ αυτών και η λεμονίνη. Πρόκειται για έλαιο, που καταπολεμά ή και σταματά τη μεγέθυνση των καρκινικών όγκων στα ζώα και το φλαβονειδές γλυκοσίδη, που σταματά τη διαίρεση των καρκινικών κυττάρων.
Μπορει στα ματακια σου να τσουζει(αουτς) αλλα μια σταγονα θα σου αποδειξει οτι μπορει να καθαρισει τα ματια σου και να τα κανει να λαμπουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου